5 gouden tips om te leren mediteren

Schrijf je nu in!
Bekijk webinar

5 gouden tips om te leren mediteren - gratis webinar

Samenvatting
Leren mediteren, dat kan jij ook! Mediteren is niet moeilijk, maar het kan wel lastig zijn om vol te houden. Tijdens dit gratis webinar deel ik daarom 5 gouden tips met je die je helpen om niet alleen te leren mediteren, maar ook te blijven mediteren. Handig toch?

5 gouden tips om te blijven mediteren
Zelf mediteer ik sinds 1994. En eerlijk is eerlijk: dat was in het begin best wel wennen. Mediteren maakte me bewust van emoties, gevoelens en gedachten waar ik eerder geen weet van had. Het was daarom soms ook best confronterend. Meditatie heeft me vanaf het begin kunnen helpen om mezelf beter te leren kennen. Om van binnen uit te groeien.

Vanaf 2004 ben ik als psycholoog ook andere mensen gaan begeleiden met behulp van meditatie en mindfulness. Uit eigen en andermans ervaringen heb ik geleerd hoe lastig het kan zijn om voorbij de onrust, emoties en gevoelens te komen die tijdens meditatie voelbaar kunnen worden. Daarom bedacht ik een slimme structuur die je kan helpen om tijdens je ontwikkeling je weg te blijven vinden en te voorkomen dat je afhaakt. Zodat je daadwerkelijk de rust en balans kunt gaan ervaren waar je naar verlangt!

Tijdens dit gratis webinar deel ik mijn 5 gouden tips om te leren mediteren met je. Ik leg uit wat meditatie en mindfulness is en hoe leren mediteren je kan helpen om innerlijk te groeien. Vervolgens geef ik je waardevolle tips en trucs die je helpen om veel voorkomende valkuilen bij meditatie te herkennen en er voorbij te komen.

Aan het eind van dit webinar heb ik een speciale aanbieding voor je én een cadeau. Natuurlijk is er na afloop van het webinar gelegenheid om je vragen te beantwoorden. Het webinar duurt in totaal ongeveer één uur.

Schrijf je snel in voor dit webinar (er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar) en doe mee!

Ik zie je graag dinsdag 24 november om 10 uur of donderdag 26 november om 20 uur!

Hartelijke groet,
Wendy van Mieghem

TIP: noteer dit webinar NU in je agenda zodat je niet vergeet om daadwerkelijk deel te nemen!

Presentatie: drs. Wendy van Mieghem
Duur: ongeveer 1 uur


Hoi, mijn naam is Wendy van Mieghem. Ik ben psycholoog, socioloog en docent en heb jarenlang mensen begeleid tijdens individuele psychotherapie. Sinds 1994 voel ik veel passie voor meditatie, mindfulness en innerlijke groei.

Via mijn website vind je inspiratie & tools die ik je bied op het gebied van de psychologie van bewust leven, zoals podcasts, geleide meditaties, online cursussen en ervaringsgerichte programma's. Er is voor ieder wat wils. Neem gerust een kijkje!

Wil je meer weten over bewust leven? Wanneer je inschrijft voor dit webinar, ontvang je ook wekelijks mijn nieuwsbrief met nóg meer inspiratie & tips! En neem gerust contact met me op. Ik beantwoord je vragen graag.

Deel dit webinar
powered by WebinarGeek