7 taken in leiderschap : leiderschap begint bij jezelf
[on demand]

Gratis webinar - Schrijf je nu in!
Bekijk webinar

7 taken in leiderschap : leiderschap begint bij jezelf

Leiderschap gaat over de psychologie van menselijkheid, verandering en de houding van waaruit jij informatie interpreteert en verwerkt. Als het goed is, confronteert leiderschap je met je eigen blinde vlekken, tekorten en gevoeligheden. Leiderschap begint daarom bij jezelf.

De 7 taken in leiderschap bieden ondersteuning om vanuit veiligheid jezelf en anderen door duurzame en effectieve veranderprocessen te leiden. Tijdens dit webinar geef ik een korte introductie over wat hiervoor nodig is. Het onderwerp kan dus niet volldig worden behandeld. Dit webinar is bedoeld om je te inspireren en aan te zetten tot actie en zelfzorg.

Ik put tijdens dit webinar uit mijn jarenlange ervaring in lichaamsgerichte psychotherapie en het ondersteunen van ondernemers en leiders bij organisatieontwikkeling.

Je bent zeker welkom om eigen ervaringen of vragen in te brengen. Ik zal ze zoveel als mogelijk is binnen de tijd van het webinar beantwoorden.

Het webinar is live verzorgd op disndag 16 februari 2021. Je kunt nu het webinar direct on demand bekijken, nadat je je hierboven hebt ingeschreven. Vragen stellen kan ook nog steeds. Die ontvang ik per email. Indien nodig beantwoord ik je vraag op werkdagen binnen 48 uur. 

Het webinar is interessant voor ondernemers, proactieve professionals en leidinggevenden die behoefte hebben aan het verdiepen van hun kennis over de psychologie van de menselijke natuur.

Waag de sprong en doe mee!

Graag tot ziens,
Wendy van Mieghem - Bewustleven.eu 
Presentatie door
Wendy van Mieghem - Bewustleven.eu

Tijdens dit gratis webinar reikt Wendy van Mieghem (psycholoog, socioloog, auteur) je inzichten en handvatten aan die helpen om de reeds aanwezige ruimte in werk en leven optimaal te benutten.

De eerste 45 minuten van het webinar geeft Wendy uitleg. De vragen die je stelt via de chat, ontvangt ze per mail. Indien nodig wordt je vraag op werkdagen binnen 48 beantwoord. 
​​​​​​​
Wendy van Mieghem begeleidt met advies en training ondernemers en leidinggevenden naar veiligheid, verbinding en vertrouwen. Ze helpt zo mensen en organisaties van binnenuit duurzaam veranderen, groeien of herstellen.

Wanneer je je inschrijft voor dit webinar, worden je naam en emailadres toegevoegd aan de mailinglijst en ontvang je eens per maand de nieuwsbrief met verse inspiratie voor duurzaam veranderen. Je kunt je elk gewenst ogenblik uitschrijven via de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief. 

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek