Bewust Leven Opleiding : groei als professional

Gratis 'on demand' webinar - Meld je aan en kijk direct!
Bekijk webinar

Bewust Leven Opleiding : groei als professional

Tijdens de ervaringsgerichte Bewust Leven Opleiding leer je de natuurlijkheid van herstel en veranderprocessen (her)kennen en toepassen in je werk en leven. Je verdiept je inzicht in de menselijke natuur. Je wordt bewuster van de kracht van creatie en leert deze kennen en toepassen, bijvoorbeeld hoe je veiligheid of een cultuuromslag kunt creeren in jouw bedrijf. Je leert je eigen leiderschapskwaliteiten en gevoeligheden beter kennen en er zorg voor dragen. Je verdiept je inzicht en vaardigheden in conflicthantering.

Je beweegt tijdens het opleidingstraject voortdurend heen en weer tussen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Eerst leer je om bepaalde processen, ervaringen en vraagstukken persoonlijk eigen te maken. Van daaruit leer je hoe je deze inzichten en vaardigheden professioneel kunt toepassen. 

De opleiding is interessant voor mensen die met mensen werken en behoefte hebben om diepgaand te groeien: artsen, psychologen, managers, ZZP-ers, ondernemers, advocaten, ICT-ers en vele andere professionals zijn je voorgegaan. 

Ik vertel je tijdens dit vooraf opgenomen webinar graag meer over het waarom, hoe, wat en wanneer van de opleiding. Doe je mee?

Hartelijke groet,
Wendy van Mieghem - bewustleven.eu 
Presentatie door
Wendy van Mieghem - bewustleven.eu

Tijdens dit gratis webinar over de Bewust Leven Opleiding vertelt Wendy van Mieghem (adviseur, trainer, auteur) over de inhoud van de opleiding, de organisatie van de opleiding en de ervaringen van deelnemers.

Je bent welkom om vragen te stellen; Wendy beantwoordt ze graag.

Wanneer je je inschrijft voor dit webinar, worden je naam en emailadres toegevoegd aan de mailinglijst en ontvang je eens per maand de nieuwsbrief met verse psychologie inspiratie. Je kunt je elk gewenst ogenblik uitschrijven via de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief. 

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek