Duurzaam veranderen: begin bij jezelf

Gratis webinar - Schrijf je nu in!

Je gegevens

Kies een tijd

dinsdag
20
april
12.00 CEST
AANMELDING BEVESTIGEN

Duurzaam veranderen : begin bij jezelf

Wellicht herken je dit: je begint vol goede moed aan die nieuwe baan, taak of voornemen. In het begin zie je volop mogelijkheden voor verbetering en voel je voldoende vertrouwen dat het je gaat lukken. Maar na verloop van tijd komen er haarscheuren in dit vertrouwen. Zaken blijken toch een stuk complexer of veeleisender te zijn dan je dacht.

Wat heb je nodig om jezelf en anderen op een duurzame en effectieve manier door veranderprocessen te leiden? Wat zijn de do's en don'ts? Tijdens dit webinar zet ik bij wijze van korte introductie enkele ingredienten op een rij. Aspecten die richting kunnen geven voor jouw dagelijks werk en leven. Ik deel mijn ervaringen op het gebied van lichaamsgerichte psychotherapie, organisatieontwikkeling en het ondersteunen van ondernemers en leiders.

Het onderwerp kan niet volldig worden behandeld. Dit webinar is bedoeld om je te inspireren en aan te zetten tot actie en zelfzorg.

Je bent zeker welkom om eigen ervaringen of vragen in te brengen. Ik zal ze zoveel als mogelijk is binnen de tijd van het webinar beantwoorden.

Het webinar duurt van 12 tot 13 uur (tijdens de lunch). De eerste 30 -35 minuten geef ik uitleg. Daarna neem ik de tijd om te reageren op jouw en andermans vragen en inbreng. 

Het webinar is interessant voor ondernemers, proactieve professionals en leidinggevenden die behoefte hebben aan het verdiepen van hun kennis over de psychologie van de menselijke natuur.

Doe je mee?

Graag tot ziens,
Wendy van Mieghem - Bewustleven.eu 
Presentatie door
Wendy van Mieghem - Bewustleven.eu

Tijdens dit gratis webinar reikt Wendy van Mieghem (psycholoog, socioloog, auteur) je inzichten en handvatten aan die helpen om de reeds aanwezige ruimte in werk en leven optimaal te benutten.

De eerste 30-35 minuten van het webinar geeft Wendy uitleg. De vragen die je stelt via de chat, beantwoord ze aansluitend. 

Wendy van Mieghem begeleidt met advies en training ondernemers en leidinggevenden naar veiligheid, verbinding en vertrouwen. Ze helpt zo mensen en organisaties van binnenuit duurzaam veranderen, groeien of herstellen.

Wanneer je je inschrijft voor dit webinar, worden je naam en emailadres toegevoegd aan de mailinglijst en ontvang je eens per maand de nieuwsbrief met verse inspiratie voor duurzaam veranderen. Je kunt je elk gewenst ogenblik uitschrijven via de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief. 

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek