Een gezonde bedrijfscultuur, wat kan jij zelf doen?

ON DEMAND webinar - Schrijf je nu in!

Een gezonde bedrijfscultuur, wat kan je zelf doen?

Een gezonde bedrijfscultuur, wie wil dat nou niet? Toch valt het in de praktijk niet altijd mee om voldoende ademruimte te ervaren in werk en leven. Tijdens dit webinar zet ik kort de basisingredienten van een gezonde bedrijfscultuur uiteen. Vervolgens nodig ik je uit om te kijken naar hoe jij zelf kunt bijdragen aan een dergelijke cultuur. Waar liggen mogelijkheden, kansen of uitdagingen? 

Ik put tijdens dit webinar uit mijn jarenlange ervaring in lichaamsgerichte psychotherapie en het ondersteunen van ondernemers en leiders bij duurzame en effectieve organisatieontwikkeling.

Je bent zeker welkom om eigen ervaringen of vragen in te brengen. Ik zal ze zoveel als mogelijk is binnen de tijd van het webinar beantwoorden.

 Je kunt nu direct het webinar bekijken! Dit webinar is live opgenomen op donderdag 28 januari 2021 en sindsdien on demand beschikbaar. Wel is het nodig dat je je tegen betaling inschrijft (dat kan bovenaan deze pagina). 

Het webinar is interessant voor ondernemers, proactieve professionals en leidinggevenden die behoefte hebben aan het verdiepen van hun menselijke kennis.

Doe je mee?

Hartelijke groet,
Wendy van Mieghem - bewustleven.eu 
Presentatie door
Wendy van Mieghem - Bewustleven.eu

Tijdens dit webinar reikt Wendy van Mieghem (psycholoog, socioloog, auteur) je inzichten en handvatten aan die helpen om de reeds aanwezige ruimte in werk en leven optimaal te benutten.

De eerste 30-35 minuten van het webinar geeft Wendy uitleg. De vragen die je stelt via de chat, beantwoord ze aansluitend. 

Wendy van Mieghem begeleidt met advies en training ondernemers en leidinggevenden naar veiligheid, verbinding en vertrouwen. Ze helpt zo mensen en organisaties van binnenuit duurzaam veranderen, groeien of herstellen.

Wanneer je je inschrijft voor dit webinar, worden je naam en emailadres toegevoegd aan de mailinglijst en ontvang je eens per maand de nieuwsbrief met verse inspiratie voor duurzaam veranderen. Je kunt je elk gewenst ogenblik uitschrijven via de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief. 

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek