Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Hoogsensitief leidinggeven: menselijkheid als kracht

Hoogsensitief leiderschap gaat over de psychologie van menselijkheid, verandering en de houding van waaruit jij informatie interpreteert en verwerkt. Als het goed is, confronteert leiderschap je met je eigen blinde vlekken, tekorten en gevoeligheden. Hoogsensitief leidinggeven begint daarom bij jezelf. 

Wanneer je hoogsensitief bent en leiding geeft aan anderen, sta je voor unieke uitdagingen in het omgaan met jouw en andermans kwaliteiten en gevoeligheden. Niet één hoogsensitief persoon is hetzelfde. De uitdaging is daarom om aan te leren sluiten bij wie jij bent en wat jij nodig hebt om in de diepte rust en balans te kunnen ervaren. Tijdens dit webinar geef ik een korte introductie over wat hiervoor nodig is. Het onderwerp kan dus niet volldig worden behandeld. Dit webinar is bedoeld om je te inspireren en aan te zetten tot actie en zelfzorg.

Ik put tijdens dit webinar uit mijn jarenlange ervaring in lichaamsgerichte psychotherapie en het ondersteunen van ondernemers en leiders bij organisatieontwikkeling.

Je bent zeker welkom om eigen ervaringen of vragen in te brengen. Ik zal ze zoveel als mogelijk is binnen de tijd van het webinar beantwoorden.

Het webinar duurt van 12 tot 13 uur (tijdens de lunch). De eerste 30 -35 minuten geef ik uitleg. Daarna neem ik de tijd om te reageren op jouw en andermans vragen en inbreng. 

Het webinar is interessant voor ondernemers, proactieve professionals en leidinggevenden die behoefte hebben aan het verdiepen van hun (zelf)kennis over de psychologie van hoogsensitief leidinggeven.

Doe je mee?

Graag tot ziens,
Wendy van Mieghem - Bewustleven.eu 
Presentatie door
Wendy van Mieghem - Bewustleven.eu

Tijdens dit gratis webinar reikt Wendy van Mieghem (psycholoog, socioloog, auteur) je inzichten en handvatten aan die helpen om de reeds aanwezige ruimte in werk en leven optimaal te benutten.

De eerste 30-35 minuten van het webinar geeft Wendy uitleg. De vragen die je stelt via de chat, beantwoord ze aansluitend. 

Wendy van Mieghem begeleidt met advies en training ondernemers en leidinggevenden naar veiligheid, verbinding en vertrouwen. Ze helpt zo mensen en organisaties van binnenuit duurzaam veranderen, groeien of herstellen.

Wanneer je je inschrijft voor dit webinar, worden je naam en emailadres toegevoegd aan de mailinglijst en ontvang je eens per maand de nieuwsbrief met verse inspiratie voor duurzaam veranderen. Je kunt je elk gewenst ogenblik uitschrijven via de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief. 

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek