Hoogsensitiviteit als kracht - on demand webinar

Persoonlijk en professioneel in balans - Schrijf je nu in!
Bekijk webinar

Hoogsensitiviteit als kracht

Hoogsensitiviteit is als een gevoelige antenne. Daarmee ontvang je veel extra informatie over wie je bent en wat je nodig hebt. Soms ook over wie anderen zijn en wat zij nodig hebben. Hoe kun je die antenne zo goed mogelijk gebruiken en er ook anderen mee van dienst zijn? 

Tijdens dit on demand webinar beantwoord ik vragen over hoogsensitiviteit. Ik leg bondig uit wat hoogsensitiviteit is, welke kwaliteiten en gevoeligheden er mee gepaard (kunnen) gaan en hoe je hoogsensitiviteit kunt inzetten als kracht in werk en leven. Hiervoor haal ik inspiratie uit het boek Leven met hoogsensitiviteit dat 7 september 2019 is verschenen.

Het webinar is interessant voor professionals en andere geinteresseerden die behoefte hebben aan het verdiepen van hun menselijke kennis.

Doe je mee?

Hartelijke groet,
Wendy van Mieghem - Bewustleven.eu / Psychologieboeken.eu
Presentatie door
Wendy van Mieghem - Bewustleven.eu / Psychologieboeken.eu 

Tijdens dit gratis on demand webinar beantwoordt Wendy van Mieghem (psycholoog, socioloog, trainer, auteur) vragen over hoe je hoogsensitiviteit kunt inzetten als kracht in werk en leven. 

Ook vertelt Wendy bondig over wat hoogsensitiviteit is en welke kwaliteiten en gevoeligheden je tegenaan kunt lopen tijdens het werken en leven met hoogsensitiviteit. Hiervoor haalt ze inspiratie uit het boek Leven met hoogsensitiviteit dat 7 september 2019 verschijnt.

Wendy van Mieghem begeleidt met advies en training ondernemers en leidinggevenden naar veiligheid, verbinding en vertrouwen. Ze helpt zo mensen en organisaties van binnenuit duurzaam veranderen, groeien of herstellen.

Wanneer je je inschrijft voor dit webinar, worden je naam en emailadres toegevoegd aan de mailinglijst en ontvang je eens per maand de nieuwsbrief met verse inspiratie voor duurzaam veranderen. Je kunt je elk gewenst ogenblik uitschrijven via de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief. 

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek