Omgaan met emoties

Schrijf je nu in en bekijk direct het gratis webinar!
Bekijk webinar

Omgaan met emoties: hoe doe je dat?

Intense emoties en gevoelens: vaak wil je er het liefst zo snel mogelijk van af. Zelfs wanneer dit averechts werkt en je vervolgens alleen nog maar méér vast komt te zitten. Worstelen met emoties en gevoelens kost veel energie. Het kan leiden tot piekeren, slaapproblemen, een verergering van angst of depressieve klachten of een algeheel gevoel niet lekker in je vel te zitten. Op de lange termijn kan het vastzitten in emoties zelfs leiden tot lichamelijke klachten of conflicten. Het is daarom belangrijk om op een opbouwende manier om te leren gaan met lastige emoties en gevoelens. Hoe? Ik leer het je graag tijdens dit gratis webinar én tijdens de online cursus Omgaan met emoties. Graag tot ziens!
Presentatie door
Wendy van Mieghem - bewustleven.eu

Tijdens het gratis webinar Omgaan met emoties vertelt Wendy van Mieghem (consultant, trainer, psychotherapeut) hoe je op een natuurlijke manier meer rust, balans en controle kunt ervaren in het omgaan met emoties. 

Dit webinar is een introductie voor de online cursus Omgaan met emoties, met of zonder aanvullende begeleiding. Tijdens het webinar richt Wendy zich op professionals en hun klanten.

Wanneer je je inschrijft, word je toegevoegd aan de mailinglijst en ontvang je 8 tot 10 keer per jaar verse bewust leven inspiratie. Je kunt je elk gewenst ogenblik uitschrijven via de uitschrijflink onderaan elke email. 

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek