Omgaan met pijn - gratis webinar

Hoe kan ik rust ervaren in pijn?
Bekijk webinar

Omgaan met pijn : gratis webinarHoe kun je rust vinden in omgaan met pijn?
Pijn: het liefst wil je er zo snel mogelijk vanaf. Maar wat als de bron van de pijn langdurig is of telkens terug komt? Hoe kun je dan ontspannen in pijn?

Lagen in pijn
Tijdens dit webinar ga ik in op wat pijn is, op de verschillende lagen in pijn en de interactie daartussen. Ook staan we stil bij jouw beleving van pijn. Tot slot zet ik de basisingredienten op een rij die je nodig hebt om ontspannen om te kunnen gaan met pijn. Zodat jij rust ervaart en pijn een bijrol krijgt in je dagelijks leven.

Doen!
Schrijf je snel in voor dit gratis webinar Omgaan met pijn dat 'on demand' beschikbaar is. Je kunt het direct bekijken zodra je je hebt aangemeld!

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Wendy van Mieghem - bewustleven.eu


Presentatie: drs. Wendy van Mieghem
Duur: ongeveer 1 uur
Mijn naam is Wendy van Mieghem. Ik ben een ervaren psycholoog en trainer en auteur van het boek De wijsheid achter emotie en gevoel.

Ik heb jarenlang mensen begeleid tijdens individuele psychotherapie. Daarbij heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen bij omgaan met pijn, verlies, trauma, angst, depressie, conflicten, woede, angst en zingevingsvragen.

Met mijn jarenlange ervaring help ik professionals te groeien in contact en communicatie. Via mijn online cursussen, trainingen en andere producten hoop ik ook jou te inspireren en aan te moedigen zorg te dragen voor jezelf. 

Extra
Als extra attentie ontvang je bij inschrijving voor dit webinar elke maandag gratis de Inspiratie van de Week in je mailbox. Natuurlijk kun je je elk gewenst ogenblik zelf weer uitschrijven.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Wendy van Mieghem - bewustleven.eu


Deel dit webinar
powered by WebinarGeek