Werk je veel te hard? Zo stel je grenzen!

Gratis on demand webinar - Schrijf je in en kijk direct!
Bekijk webinar

Werk je veel te hard? Zo stel je grenzen!

Geef je leiding aan een team, een organisatie of bedrijf en...
  • vind je het lastig om grenzen te stellen?
  • werk je vaak harder dan je lief is?
  • kom je in situaties terecht, die je graag had willen vermijden?
Goed grenzen stellen is een kunst. Vaak word je je pas bewust van je grens als het te laat is. Er gebeurt iets dat je eigenlijk niet oké vindt. Toch laat je het gebeuren. Later zit je met een rotgevoel en met de gevolgen. Of je reageert zo stevig wanneer iemand je grens overschrijdt, dat het je relatie met deze persoon onnodig schaadt. 
 
Kortom: effectief je grenzen stellen is een onmisbare vaardigheid als je leidinggeeft. 

Daarom bieden leiderschapsexperts Marieke van Ginkel en Wendy van Mieghem je deze gratis on demand digitale masterclass aan waarin je leert:
  • Wat nodig is om op tijd je grenzen te stellen
  • Hoe je effectief je grenzen stelt
  • Hoe je, met behoud van je eigen grenzen, toewerkt naar een win-win situatie
Geïnteresseerd? Schrijf je in!

Hartelijke groet,
Wendy van Mieghem - Bewustleven.eu 
Presentatie door
Marieke van Ginkel - mariekevanginkel.nl

Wendy van Mieghem - bewustleven.eu

Tijdens dit gratis webinar delen leiderschapsexperts Marieke van Ginkel en Wendy van Mieghem hun kennis over hoe jij als ondernemer of leider het beste grenzen kunt stellen. 

Ze beantwoorden tevens vragen van kijkers. Ook tijdens dit on demand webinar ben je welkom om jouw vraag te stellen via de chatfunctie rechts van het scherm.

Wendy van Mieghem begeleidt met advies en training ondernemers en leidinggevenden naar veiligheid, verbinding en vertrouwen. Ze helpt zo mensen en organisaties van binnenuit duurzaam veranderen, groeien of herstellen.

Wanneer je je inschrijft voor dit webinar, worden je naam en emailadres toegevoegd aan de mailinglijst en ontvang je eens per maand de nieuwsbrief met verse inspiratie voor duurzaam veranderen. Je kunt je elk gewenst ogenblik uitschrijven via de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief. 

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek