Winnen zonder strijd : 5 tips voor conflicthantering

Gratis on demand webinar - Schrijf je in en kijk direct!
Bekijk webinar

Winnen zonder strijd: 5 tips voor conflicthantering

Conflicten horen bij het leven. Je vindt ze overal en op elk niveau, in je werk en prive. In contact met klanten, directe of indirecte collega's. In het bestuur, managementteam of op de werkvloer. In je partnerrelatie, gezin of familie. In je straat, dorp of stad. Wanneer je verstrikt raakt in een conflict, kunnen emoties en meningen hoog oplopen. Voordat je het weet, worden er dingen stuk gemaakt. Vaak is dit pijnlijk voor alle partijen.

Waar ligt jouw verantwoordelijkheid in het omgaan met conflicten? Wat is jouw aandeel? En wat is wel en niet verstandig om te doen? Tijdens dit webinar nodig ik je uit om je eigen omgang met conflicten te onderzoeken. Ook geef ik 5 tips voor het omgaan met conflicten op een constructieve manier: winnen zonder strijd.

Het webinar is interessant voor ondernemers en leidinggevenden die behoefte hebben aan het verdiepen van hun menselijke kennis.

Dit webinar was live op donderdag 16 mei 2019. Je kijkt het webinar terug met gelegenheid om vragen te stellen via de chat/email. Doe je mee?

Hartelijke groet,
Wendy van Mieghem - Bewustleven.eu 
Presentatie door
Wendy van Mieghem - bewustleven.eu

Tijdens dit gratis webinar geeft Wendy van Mieghem (psycholoog, socioloog, auteur) 5 tips hoe je kunt winnen zonder strijd bij conflicten. 

Je bent welkom om vragen te stellen; Wendy beantwoordt ze graag.

Wendy van Mieghem begeleidt met advies en training ondernemers en leidinggevenden naar veiligheid, verbinding en vertrouwen. Ze helpt zo mensen en organisaties van binnenuit duurzaam veranderen, groeien of herstellen.

Wanneer je je inschrijft voor dit webinar, worden je naam en emailadres toegevoegd aan de mailinglijst en ontvang je eens per maand de nieuwsbrief met verse inspiratie voor duurzaam veranderen. Je kunt je elk gewenst ogenblik uitschrijven via de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief. 

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek